Győr


Veszélyes előzésekbe kezdett egy autós a 83-ason, Győr felé - videó

kisalfold.hu :: ˝Az előzések feleslegesek voltak, mivel 5 perc elteltével egymás mellett álltunk a Tesco-lámpánál. Mért kell ezt...?˝- kérdezte a felvételt küldő olvasónk.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


A nap fotója: Gyönyörű fényjátékok Győrben

librarius.hu :: Fényfestés a győri Püspökvár falán, és úszó lampionok a Rábán a második alkalommal megrendezett 31! ? 3 folyó, 1 sziget elnevezésű összművészeti fesztiválon 2019. július 13-án. MTI/Krizsán Csaba Érdeklődők árnyéka vetül a győri Püspökvár falára vetített fényfestésre a második alkalommal ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Képeslapok szerelmese a győri vízügyi szakember

gyorplusz.hu :: A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Vízügyi Hatósági Osztályán dolgozik Király Zsófia, aki szabadidejében különböző képeslapokat gyűjt.

google  archive  twitter  tumblr  facebook Lánykérés a mérnökök diplomaosztóján Győrben

gyorplusz.hu :: Váratlan intermezzo szakította félbe a mérnöki diplomák átadását a Széchenyi István Egyetemen: Kovács Zoltán, frissen végzett villamosmérnök oklevele átvétele után a mikrofonhoz lépett és az ünneplő közönség előtt kérte meg kedvese, Németh Beatrix kezét. A hölgy igent mondott.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Hivatástudat, szakmai elkötelezettség és példamutatás

gyorplusz.hu :: Diplomaátadó ünnepséget tartottak az Apáczai-karon Győrben.

google  archive  twitter  tumblr  facebook A szökőkutak üzemeltetéséről

gyorplusz.hu :: Évek óta zajlik a nagyszabású szökőkút fejlesztési program Győrben. A beruházásnak köszönhetően sorra újulnak meg a csobogók, a korábban leromlott állapotú, akár évtizedekig száraz szökőkút-medencékben újra látványos vízképeket láthatunk és újak is épültek. Tervezés alatt van a Bem tér és a Zrínyi ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Félti a Püspökerdőt az LMP

gyorplusz.hu :: Az LMP országgyűlési képviselője Ungár Péter hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztatót Győrben, ahol aggódását fejezte ki a Püspökerdővel kapcsolatban.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Ötvenhét katona tett esküt Győrben

gyorplusz.hu :: A Magyar Honvédség szervezeti átalakítása miatt az idei évtől a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred is tart alapkiképzést frissen bevonult honvédek számára.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Letartóztatás a soproni késelés ügyében

gyorplusz.hu :: A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, aki a gyanú szerint még márciusban egy soproni lépcsőházban volt feleségére késsel támadt rá.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Forgalomkorlátozás Győrben, a Mécs László úton

gyorplusz.hu :: Egy-egy sávon jelzőőr irányítja majd a forgalmat.

google  archive  twitter  tumblr  facebook Közigazgatási szakmai napot tartottak az egyetemen

gyorplusz.hu :: Közigazgatási eljárási jogi szakmai napot tartottak Győrben a Széchenyi István Egyetemen. A Deák Ferenc Állam és Jogtudományi Kar adott otthont a rendezvénynek, amelyen együttműködési megállapodást írt alá dr. Lévayné dr. Fazekas Judit, a kar dékánja, és dr. Boros Anita, a Közigazgatási Eljárási ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook Alaposan megváltozhat a Balatonra utazók élete

infostart.hu :: Rövidesen jelentősen javulhat Győrből a Balaton nyugati medencéjének megközelítése. Győrből Celldömölkön keresztül, Ukk, Tapolca érintésével létesülhet közvetlen elérés Keszthely, Balatonszentgyörgy felé.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Ilyen lett a megújult színpad

gyorplusz.hu :: Ahogy arról már múlt héten is hírt adtunk, a Győrkőcfesztivál megnyitó ünnepsége előtt néhány nappal befejeződött a Dunakapu téri állandó színpad felújítása.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Vonattal még távol a Balaton Győrből

kisalfold.hu :: A 82-es út forgalma évről évre növekszik, sokan szívesen kiváltanák az autózás fáradalmait azzal, hogy vonatra ülve, átszállás nélkül jussanak el a Balatonhoz. A vonatút azonban Veszprémben végződik - alig több, mint tíz kilométerre a Balatontól.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Forgalomkorlátozás a fesztiválon

gyorplusz.hu :: A Győri Rendőrkapitányság a hétvégén megrendezendő 31! - 3 folyó, 1 sziget összművészeti fesztivál idejére, 2019. július 12-14. napokon 18.00-23.00 óra közti időben a Rába kettős hidat (Ráth Mátyás tér és a Bécsi kapu tér közti szakasz) teljes szélességében lezárja. Íme néhány információ a ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Szeptemberben lesz ismét Budapesti Klasszikus Film Maraton

profitline.hu :: Budapest több mozija mellett idén Egerben és Győrben is vetítésekkel jelentkezik a Budapesti Klasszikus Film Maraton; a harmadik alkalommal meghirdetett programsorozat szeptember 4. és 11. között mintegy 100 filmklasszikust vetít le és több filmcsillagot is vendégül lát.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Hibátlan csoportkör: a spanyoloknak sem volt ellenszere a magyarok ellen a női ifi Eb-n

dehir.hu :: Győr - A harmadik csoportellenfelét is fölényesen győzte le a magyar válogatott a női junior Európa-bajnokságon, a győri Audi Arénában.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


31-féle életérzés a 31! happening

gyorplusz.hu :: Számos élménnyel leszel gazdagabb, ha részt veszel július 12–14. között a 31! – 3 folyó, 1 sziget, összművészet happeningen Győrben, a Radó-szigeten. Hogy le ne maradj ezekről az élményekről, most sorra vesszük őket.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Bírálják a szúnyoggyérítést Győrújfalun - egy kisgyerek kórházba került a vérszívók miatt

kisalfold.hu :: Több győrújfalui olvasónk panaszkodott a szúnyoggyérítésre, van, aki állítja, hogy gyermeke amiatt került kórházba. A polgármester ezt kizártnak tartja, szerinte a szer és az irtás módja megfelelő, a döntő többség pedig elégedett vele.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Aki Vénuszt is megalkotta

gyorplusz.hu :: Győr varázslatos köztereit számos impozáns szobor díszíti. A Radó-szigeten található Vénusz- szobor már az első pillanatokban belopta magát a megyeszékhelyen élők és az idelátogatók szívébe. Eskulits Tamás szobrászművészt Botticelli egyik mesterműve, a Vénusz születése című festmény inspirálta.

google  archive  twitter  tumblr  facebook A héten is irtják a szúnyogokat

gyorplusz.hu :: A Győr-Szol Zrt. folytatja az elmúlt hetekben megkezdett szúnyoggyérítést. A légi beavatkozások mellett lesz földi melegködös gyérítés is.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Egy bögrével verte agyon testvérét a magyar férfi

borsonline.hu :: Egy bögrével verte agyon testvérét egy Győr-Moson-Sopron megyei férfi. Bár édesapjuk látta haldokló fiát, még ő sem segített rajta.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Teljesen lezárták a Pápa és Győr közötti útszakaszat

atv.hu :: Három személyautó ütközött, két személy megsérült Takácsi közelében, emiatt teljes útzár van Pápa és Győr között a 83-as úton.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Teljes útzár Pápa és Győr között

hvg.hu :: Három személyautó ütközött, két személy megsérült Takácsi közelében, emiatt teljes útzár van Pápa és Győr között a 83-as úton.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Változott az ügyfélfogadás helyszíne

gyorplusz.hu :: A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint július 8-tól megváltozott a nyugdíjbiztosítási és adategyeztetési szakterületet érintő ügyfélfogadási helyszín.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Elhozták az indiai életfilozófiát Győrbe

gyorplusz.hu :: „Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban” – ennél a Mahatma Gandhi idézetnél aktuálisabbat aligha találhatnának a klímakatasztrófa és a depresszió felé sodródó fogyasztói társadalmakban. A Széchenyi István Egyetem az Indiai Nagykövetséggel közösen szervezett nagyszabású ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Frutti és Veggi a Győrkőcön is akcióba lendült

gyorplusz.hu :: A hétvégén Győrben, a Győrkőcfesztiválon járt az Európai Friss Kalandok országos roadshow, amely programsorozat a játékosság és az Európai Friss Kalandok mesevilág megidézésével szeretne változtatni azon, hogy hazánkban a kisgyermekes háztartások fogyasztják a legkevesebb friss zöldséget és ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook 'Szerelmes vagyok a televíziózásba, élethivatásomnak tartom!'

gyorplusz.hu :: „Sosem azért csináltam ezt a szakmát, hogy valaki majd elismeri. Szerelmes vagyok ebbe a szakmába, élethivatásnak tartom az újságírást, ha nem élvezném, és nem szeretném, biztosan nem csinálnám már” – nyilatkozta hetilapunknak adott interjújában Zombai-Kovács Ákos, a Győr+ Televízió főszerkesztője, ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Földrengés volt Biatorbágynál

propeller.hu :: Kisebb földrengés volt Biatorbágy közelében szombaton délután közölte a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa az MTI-vel. Fotó: Pixabay Győri Erzsébet azt írta: helyi idő szerint 14.41 órakor 9 kilométeres mélységben, 2,4-es magnitúdójú földrengés keletkezett a Pest megyei ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook Ismét jótékony célért fröccsözhetünk

gyorplusz.hu :: Hagyománya van már a Győri Rotary Fröccsnapoknak, idén tizenötödszörre frissíthetjük fel magunkat a jótékonysági faházaknál. A három napos esemény a szóda és a fröccs ünneplése mellett most is számos színvonalas programot kínál az érdeklődőknek július 26–28-án.  

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Győrben épül a legtöbb lakás

gyorplusz.hu :: A 23 megyei jogú város közül a legtöbb beruházás Győrben, Debrecenben, Pécsett és Szegeden ismert. Ebben a négy városban található az online meghirdetett újlakás-projektek közel fele.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Illegális pálinkafőzőt fülelt le a NAV

adozona.hu :: A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei pénzügyőrei saját készítésű szeszfőzdei berendezést, valamint több mint kétszáz liter pálinkát találtak egy magánlakás udvari melléképületében. A NAV munkatársai a desztillálót és a párlatot lefoglalták, jövedéki eljárást indítottak és ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Fesztiválok Győrtől Hegykőig - 3 tuti programajánló a hétvégére.

kisalfold.hu :: Kezdődik a 31! -3 folyó, 1 sziget, összművészet happening, lesz motoros rockfesztivál Győrben, és indul a Tízforrás Fesztivál.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Győrben nem csak az Audi tud autót építeni

autoszektor.hu :: Hanem a Széchenyi István Egyetem Arrabona Racing Team csapata is. Igaz, az Audi szeme, keze és teljes támogatása rajtuk van. Ezzel indulnak az idei Formula Student magyar futamon, amelynek Zalaegerszeg ad otthont. Ez már a hatodik autó, amelyet megépítettek. ART­_06 névre hallgat.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Apja nyomdokain a kis Sztevanovic - Kapus lett az egykori győri közönségkedvenc kisebbik fiából

kisalfold.hu :: A nyolcéves Mihajlo, aki egyébként Győrben született, az FC Victoria Kragujevac játékosa.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Együttműködési megállapodást kötött a győri jogi kar a Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesülettel

kisalfold.hu :: Közigazgatási eljárási jogi szakmai napot tartottak Győrben a Széchenyi István Egyetemen. A Deák Ferenc Állam és Jogtudományi Kar adott otthont a rendezvénynek, amelyen együttműködési megállapodást írt alá Dr. Lévayné Dr. Fazekas Judit, a kar dékánja, és Dr. Boros Anita, a Közigazgatási Eljárási ...

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Győri Apor-iskola - Hivatalában fogadta a püspök a Szülői Munkaközösség képviselőit

kisalfold.hu :: Veres András elmondta, hogy döntését kellően előkészítette, megfontolta. Az új igazgató bemutatására időben sor kerül majd, az iskolában nem történik további személyi változás.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Női junior kézilabda Eb: magabiztos magyar start, három lokistával

dehir.hu :: Győr - A magyar válogatott 27-18-ra legyőzte Montenegró csapatát a Győrben zajló női junior kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Női kézilabda BL: további öt évig Budapesten lesz a négyes döntő

dehir.hu :: Budapest/Győr - Az MKSZ, az EHF és az EHF Marketing vezetői csütörtökön Győrben, a junior Európa-bajnokság első játéknapján írták alá a megállapodást.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Győzelemmel kezdték a győri Eb-t a magyarok

infostart.hu :: A magyar válogatott 27-18-ra legyőzte Montenegró csapatát a Győrben zajló női junior kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában.

google  archive  twitter  tumblr  facebook 


Női junior kézilabda Eb - Magabiztos sikerrel kezdtek a magyarok

ma.hu :: A magyar válogatott 27-18-ra legyőzte Montenegró csapatát a Győrben zajló női junior kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, csütörtökön.

google  archive  twitter  tumblr  facebook